Συγκλονιστικό βίντεο: Ήρωες αστυνομικοί κάνουν ΚΑΡΠΑ και σώζουν βρέφος που σταμάτησε να αναπνέει

09:48 - 12/11/2022

Δύο αστυνομικοί στο Μιζούρι κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή ένα βρέφος ενός μηνός όταν σταμάτησε να αναπνέει.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΗΠΑ: Αστυνομικοί κάνουν ΚΑΡΠΑ και σώζουν βρέφος που σταμάτησε να αναπνέει – Δείτε βίντεο

«Είναι ο ήρωας της κόρης μου», είπε η μαμά του βρέφους.

Διαβάστε το στο in.gr

ΗΠΑ: Αστυνομικοί κάνουν ΚΑΡΠΑ και σώζουν βρέφος που σταμάτησε να αναπνέει

«Είναι ο ήρωας της κόρης μου», είπε η μαμά του βρέφους.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ήρωες αστυνομικοί κάνουν ΚΑΡΠΑ και σώζουν βρέφος

Δύο αστυνομικοί στο Μιζούρι κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή ένα βρέφος ενός μηνός όταν σταμάτησε να αναπνέειΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η συγκλονιστική στιγμή που αστυνομικοί κάνουν ΚΑΡΠΑ και σώζουν βρέφος που σταμάτησε να αναπνέει! (βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το Μιζούρι των ΗΠΑ καταγράφει τις προσπάθειες και την αγωνία δύο αστυνομικών να επαναφέρουν στη ζωή ένα βρέφος μόλις ενός μηνός, όταν σταμάτησε να αναπνέει. Οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν μια κλήση από μια οικογένεια, όταν το μωράκι τους σταμάτησε να αναπνέει λόγω RSV, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Στο βίντεο, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Guardian μιλάει για ελληνική τραγωδία: Οι σπάνιες φώκιες Μονάχους - Μονάχους κρύβονται σε σπηλιές για να ξεφύγουν από τους τουρίστες

Ζελένσκι: Άλυτο το πρόβλημα του Ντονμπάς, έχουμε διαφορετικές απόψεις με τις ΗΠΑ

Απόστολος Ρουβάς για τον αδερφό του Σάκη: Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να συγκρίνουμε, η ζωή μου είναι κάτι άλλο

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να εξοργίσει τους αγρότες

Live η παράδοση της φρεγάτας Κίμων - «Με τις τέσσερις Belharra θα έχουμε το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της Ιστορίας μας» είπε ο Δένδιας

Η μήνυση του 22χρονου στον Γιώργο Μαζωνάκη - Τι καταγγέλλει για τις συναντήσεις στο καμαρίνι του και τα μηνύματα που εξαφανίστηκαν