Χερσώνα: «Επιτέλους η πόλη μου είναι ελεύθερη»: Δάκρυα, χαμόγελα και υποδοχές στρατιωτών με λουλούδια
01:06 - 13/11/2022
Στον απόηχο της ανακατάληψης της Χερσώνας από τις ουκρανικές δυνάμεις, ήρθε η ώρα για αποναρκοθέτηση, επισκευές υποδομών, καταγραφή και τεκμηρίωση «εγκλημάτων»...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ουκρανία: Επιτέλους η πόλη μου είναι ελεύθερη: Δάκρυα, χαμόγελα και υποδοχές ηρώων – στρατιωτών με λουλούδια
Στον απόηχο της ανακατάληψης της Χερσώνας από τις ουκρανικές δυνάμεις, ήρθε η ώρα για αποναρκοθέτηση, επισκευές υποδομών, καταγραφή και τεκμηρίωση “εγκλημάτων” που αποδίδονται στη Μόσχα στη μεγάλη νότια πόλη, η απώλεια της οποίας αποτελεί μεγάλη οπισθοδρόμηση για το Κρεμλίνο. Για το Κίεβο, η Δύση βρίσκεται στη πορεία προς μια “κοινή νίκη” κατά της Ρωσίας μετά την ανακατάκτηση της Χερσώνας. Εκεί χθες ακούστηκε ο ουκρανικός εθνικός ύμνος μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων. Η Χερσώνα, που προσαρτήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου από τη Μόσχα, ήταν η πρώτη μεγάλη πόλη που έπεσε μετά τη ρωσική εισβολή που ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου. Στις εικόνες που μετέδωσαν οι ου
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟυκρανία: «Επιτέλους η πόλη μου είναι ελεύθερη» – Δάκρυα, χαμόγελα και θριαμβευτικές υποδοχές στρατιωτών [pics, vid]
Νωρίτερα την Παρασκευή, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την «αναδιάταξη» των μονάδων του από τη δυτική όχθη, στην οποία βρίσκεται η Χερσώνα
The post Ουκρανία: «Επιτέλους η πόλη μου είναι ελεύθερη» – Δάκρυα, χαμόγελα και θριαμβευτικές υποδοχές στρατιωτών [pics, vid] appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.gr