ΒΙΝΤΕΟ - Στέλιος Πρασσάς: Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος είναι 91 ετών

11:20 - 13/11/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Στέλιος Πρασσάς: Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος είναι 91 ετών 13/11/2022 Ο Στέλιος Πρασσάς ήταν για μια ακόμη χρονιά ο γηραιότερος συμμετέχων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο 91χρονος άνδρας έλαβε μέρος στον αγώνα για την απόσταση των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό. «Από μικρό παιδάκι είμαι αθλητής. Υπήρξα ποδοσφαιριστής, έχω βραβευτεί και από τον ΣΕΓΑΣ… Ο αθλητισμός είναι η αγάπη μου. Κάθε αθλητής αν αγαπά αυτό που κάνει πολύ, θα το κατορθώσει και θα το ευχαριστιέται στη ζωή. Πρέπει να προσέξουν οι νέοι και οι νέες, να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Σου προσφέρει υγεία

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Στέλιος Πρασσάς ξανά στην εκκίνηση του μαραθωνίου στα 91 του (vids)

Ο Στέλιος Πρασσάς επιστρέφει και φέτος στη γραμμή εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου στα 91 του χρόνια. Το μήνυμα του 91χρονου λίγο προτού ξεκινήσει ήταν: «Οταν από μικρό παιδί ήμουν αθλητής, ο αθλητισμός είναι η αγάπη μου. Κάθε αθλητής αν αγαπά πολύ αυτό που κάνει, θα έχει τη δυνατότητα να το ευχαριστηθεί στη ζωή του. Οι […] The post Ο Στέλιος Πρασσάς ξανά στην εκκίνηση του μαραθωνίου στα 91 του (vids) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)