Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή»
22:52 - 13/11/2022
Σε μια μακροσκελή και πολύ σαφή τοποθέτηση προχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τα social media με αφορμή τα πολλά […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή
Σε μια μακροσκελή και πολύ σαφή τοποθέτηση προχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τα social media με αφορμή τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες από τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε αυτήν η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε από καρδιάς για το μπούλινγκ που βίωσε στο GNTM. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε πως «έλω όμως να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό μου αλλά και με εσάς. Αισθάνομαι ότι από μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης που έκανα σε ένα podcast, μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπική και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πως έχουν επηρεάσει εμέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου»
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσω του λογαριασμού της στο Instagram θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: "Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή"
"Αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δεν θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr