Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Το PKK αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη

14:28 - 14/11/2022

Με δήλωση του η ένοπλη πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν διαψεύδει τις Τουρκικές Αρχές

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντινούπολη: «Δεν στοχοποιούμε αμάχους» – Το PKK αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση

Απάντηση στις κατηγορίες Ερντογάν για την αιματηρή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη έδωσε το PKK, το οποίο κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση ότι έχει «σκοτεινά σχέδια» και «δείχνει ως στόχο το Κομπάνι».

Διαβάστε το στο

Βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: “Μαμά είδα παιδάκια σκοτωμένα”

Συγκλονίζουν οι εικόνες και οι περιγραφές από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη ενώ μια Ελληνίδα τουρίστρια είναι ανάμεσα στους τραυματίες. Ευτυχώς η νεαρή τουρίστρια έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία της με την μητέρα της να περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στη φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη. «Το παιδί μου είναι στο νοσοκομείο με θραύσμα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: “Μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα”

«Είχε πάει ταξίδι και στα έξι μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Είναι σοκαρισμένη.»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι