Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η ελληνίδα τραυματίας
20:30 - 14/11/2022
Η γυναίκα νοσηλευόταν εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Πόλης έχοντας τραυματισθεί από θραύσματα γυαλιού
The post Εκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η ελληνίδα τραυματίας appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αν ήμουν 20 μέτρα πιο μπροστά ίσως να μη ζούσα» λέει η Ελληνίδα τραυματίας
Η γυναίκα η οποία είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει ενα τραύμα στο πόδι που ευτυχώς δεν ειναι σοβαρό, θα μεταφερθεί την Τρίτη στη χώρα μας
Διαβάστε το στο Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Η Ελληνίδα τραυματίας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη
«Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη που επιστρέφω» λέει στο protothema.gr η 39χρονη μέσα από το ασθενοφόρο - Θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της
Διαβάστε το στο Θάνος Πλεύρης για έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αδιανόητη η αντιμετώπιση της Ελληνίδας τραυματία»
Στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tlive” μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για την Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή (13.11.2022). Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τόνισε ότι ήταν “αδιανόητη” η αντιμετώπιση της Ελληνίδας τραυματία από το τουρκικό κράτος. “Είναι θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Δεν συνέβη κάτι όταν έκανε μία δραστηριότητα. ... Περισσότερα
To άρθρο Θάνος Πλεύρης για έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αδιανόητη η αντιμετώπιση της Ελληνίδας τραυματία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Ήθελαν να χρεώσουν στην Τουρκία την Ελληνίδα που τραυματίστηκε, λέει ο πατέρας της
Ο Φώτης Δεπώλας, πατέρας της Ελληνίδας που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη βόμβας στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», λέγοντας ότι «το κορίτσι είναι σε αρκετά κακή κατάσταση. Είναι σοκαρισμένο και αυτό με το τραύμα που έχει και το τραύμα που είναι ακόμα μέσα στο πόδι της». Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά από τη βομβιστική επίθεση, ο πατέρας της γυναίκας ανέφερε «Πήγε αμέσως το μυαλό μου στο παιδί, αλλά έλεγαν τις πρώτες ώρες πως δεν υπήρχε Έλληνας μεταξύ των τραυματιών. Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε, αλλά το τηλέφωνο ήταν κλειστό και μας έζωσαν τα φίδια. Χθες το πρωί δεχθήκαμε κλήση από ένα τηλέφωνο με απόρρητο αριθμό και ακούσαμε το π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωνσταντινούπολη - έκρηξη: «Αν ήμουν 20 μέτρα πιο μπροστά ίσως να μη ζούσα» λέει η Ελληνίδα τραυματίας
«Μετά από αυτό το σοκ καταλαβαίνεις αυτομάτως ότι είναι έκρηξη, τρομοκράτες. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις ότι επικρατεί χάος, πόλεμος, πολύ άσχημη στιγμή.
Διαβάστε το στο thebest.grΈκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Συγκλονίζει με την περιγραφή της η Ελληνίδα που τραυματίστηκε
Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Για τις στιγμές; τρόμου που έζησε μίλησε η Ελληνίδα που τραυματίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση. Όπως διηγείται στις πρώτες τις δηλώσεις στην ΕΡΤ: «Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και, όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε η έκρηξη. Εκείνη τη στιγμή… σοκ. Στον αέρα μία λευκή λάμψη. Σε […]
Το άρθρο Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Συγκλονίζει με την περιγραφή της η Ελληνίδα που τραυματίστηκε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕπίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Στους 50 οι συλληφθέντες
Στους 50 αυξήθηκαν οι συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στην οδό Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης. Από τους τελευταίους ήταν ο Αμμάρ Τζάρκας και ο αδελφός του Αχμέτ Τζάρκας, που μετέφεραν στην Αδριανούπολη τον ύποπτο φυγάδα Β., ο οποίος έδωσε τη βόμβα στην Σύρια Αχλάμ Αλμπασίρ. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Β. έχει διαφύγει στη Βουλγαρία. Ο […]
Το άρθρο Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Στους 50 οι συλληφθέντες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΈκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας – Οι πρώτες δηλώσεις της [video]
Στην Αθήνα μεταφέρεται η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΈκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αν ήμουν 20 μέτρα πιο μπροστά ίσως να μη ζούσα» λέει η Θεσσαλονικιά τραυματίας (video)
Στη χώρα μας πρόκειται να μεταφερθεί την Τρίτη (15/11) η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, την Κυριακή (13/11). «Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από την δεξιά μεριά της Ιστικλάλ, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε έκρηξή. Εκείνη τη στιγμή, σοκ… Στον αέρα μια λευκή λάμψη, σε τινάζει ο αέρας […]
The post Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Αν ήμουν 20 μέτρα πιο μπροστά ίσως να μη ζούσα» λέει η Θεσσαλονικιά τραυματίας (video) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΈκρηξη Κωνσταντινούπολη: Στη Θεσσαλονίκη φτάνει σήμερα η Ελληνίδα τραυματίας
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου, η 26χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΜακελειό στην Κωνσταντινούπολη: Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η Ελληνίδα τραυματίας από την επίθεση
Στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται από νωρίς οι γονείς της - Τι δήλωσαν για την περιπέτεια της 39χρονης
Διαβάστε το στο news.grΈκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη που επιστρέφω» λέει η Ελληνίδα τραυματίας
“Είμαι πολύ καλά, έχω μια μικρή πληγή που πρέπει να περιποιηθούν οι γιατροί”, αναφέρει στο protothema.gr, η 39χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε στην φονική έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Κωνσταντινούπολη και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια τονίζει, μέσα από το ασθενοφόρο που αυτήν την ώρα την μεταφέρει στο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr