GNTM: «Πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά; Τι κάνει η νύφη σας;»

22:18 - 14/11/2022

Προβληματισμένη ήταν η Μικαέλα στο GNTM, επειδή το concept της επόμενης φωτογράφισης απαιτεί να είναι σέξι κάτω από μια ντουζιέρα […] The post GNTM: «Πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά; Τι κάνει η νύφη σας;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM – Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή: «Πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά;»

Προβληματισμένη ήταν η Μιχαέλα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5 με αφορμή το concept της νέας φωτογράφισης...

Διαβάστε το στο Zougla

GNTM: «Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά μου»

Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας (14/11) τα κορίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν με έναν παλιό γνώριμο στην δοκιμασία αποχώρησης. Το concept της φωτογράφισης είχε υπέρτιτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων. Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μόλις άκουσε το concept της φωτογράφισης δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία της. «Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο, να κάνω ντους με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και θα το διασκεδάσω» ανέφερε αρχικά βλέποντας το νεαρό μοντέλο και συμπλή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παίκτρια του GNTM ζορίστηκε με sexy φωτογράφιση: «Πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά;»(Βίντεο)

Μόνο άνετα δεν ένιωσε η Μικαέλα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM με το κόνσεπτ της φωτογράφισης, καθώς αυτό προέβλεπε να γίνει κάτω από μία ντουζιέρα με σέξι στιλ. Έτσι, ζήτησε από τους κριτές να γίνει μία εξαίρεση για εκείνη, φοβούμενη πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από τον σύζυγό και τα πεθερικά της. «Το σετ μου φαίνεται ωραίο, αλλά θέλω να […] The post Παίκτρια του GNTM ζορίστηκε με sexy φωτογράφιση: «Πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά;»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο