Επικός Γιάννης: «Παίζω με λίγο... βαβά για να μην αγχωθεί η μητέρα μου»

10:02 - 15/11/2022

Επικός Γιάννης: «Παίζω με λίγο... βαβά για να μην αγχωθεί η μητέρα μου» 15/11/2022 Στον λόγο που οι μικροτραυματισμοί, σαν αυτόν που υπέστη στο ματς των Μπακς με τους Χοκς, δεν τον πτοούν αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» γύρισε τον αστράγαλό του, αλλά δεν εγκατέλειψε τη «μάχη». «Πάντα προσπαθώ να παίζω παρά τις δυσκολίες, μου βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν μπορώ να είμαι κακό παράδειγμα για τα αδέρφια μου, να γυρίσω λίγο τον αστράγαλό μου και να πάω στα αποδυτήρια. Όποτε πέφτω και η μητέρα μου ανησυχεί, έχω στο μυαλό μου να σηκωθώ γρήγορα για να μην αγχωθεί παραπάνω. Δεν θέλω να δείχνω πόνο. Αν έχεις λίγο… βαβά, πρέπει να συνεχίσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτη δήλωση του Αντετοκούνμπο: «Παίζω με λίγο… βαβά, να μην αγχωθεί η μητέρα μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έκανε επικές δηλώσεις μετά το ματς με τους Χοκς.

Διαβάστε το στο

Απίστευτη δήλωση του Αντετοκούνμπο: «Παίζω με λίγο… βαβά, να μην αγχωθεί η μητέρα μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έκανε επικές δηλώσεις μετά το ματς με τους Χοκς.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Με λίγο… βαβά, συνεχίζω να παίζω. Δεν θέλω να αγχωθεί η μητέρα μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στο ματς με τους Χοκς και δεν τον πτόησε. The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Με λίγο… βαβά, συνεχίζω να παίζω. Δεν θέλω να αγχωθεί η μητέρα μου» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και έκανε επικές δηλώσεις μετά το ματς με τους Χοκς. Ο αστράγαλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο γύρισε πολύ άσχημα στις αρχές της δεύτερης περιόδου του αγώνα των Μπακς με τους Χοκς, άπαντες τρόμαξαν, ωστόσο, ο Greek Freak έσφιξε τα δόντια και συνέχισε να αγωνίζεται. Μετά το τέλος του […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)