Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω ελεύθερος, εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός και 10 βήματα πίσω»

15:36 - 15/11/2022

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την […] The post Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω ελεύθερος, εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός και 10 βήματα πίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω ελεύθερος, εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω...»

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όλα! «Έχω...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω ελεύθερος, εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός και 10 βήματα πίσω»

Ο Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για όλα…  Η σχέση με τη μητέρα του Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι σαν αδελφή μου, κολλητή μου… Έχω μεγάλο δέσιμο γιατί μεγαλώσαμε μαζί, με έκανε όταν ήταν πολύ μικρή και μεγαλώσαμε παρέα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τάσος Σοφρωνίου: Στο Παρίσι νιώθω άνετος, νιώθω ελεύθερος – ΒΙΝΤΕΟ

O κριτής του GNTM Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 15/11 καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Μεταξύ άλλων, μίλησε στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο για τη ξεχωριστή σχέση με τη μητέρα του, αλλά και για τις διαφορές που νιώθει όταν βρίσκεται στο Παρίσι σε σχέση με τα όσα νιώθει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τάσος Σοφρωνίου: "Στο Παρίσι νιώθω ελεύθερος, εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός και 10 βήματα πίσω"

"Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι σαν αδελφή μου, κολλητή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω άνετος. Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω»

O Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τις διαφορές που νιώθει όταν βρίσκεται στο Παρίσι σε σχέση με τα όσα νιώθει όταν ζει στην Ελλάδα. Για τη σχέση με την μητέρα του ο κριτής τους GNTM ανέφερε: «Έχω απίστευτο δέσιμο με τη μαμά μου, είναι […] The post Τάσος Σοφρωνίου: «Στο Παρίσι νιώθω άνετος. Εδώ πάμε 10 βήματα εμπρός, 10 βήματα πίσω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο