Πολωνία: Το Κρεμλίνο δεν έχει «καμία πληροφορία» για το περιστατικό

00:56 - 16/11/2022

«Αγνοία» από τη Ρωσία για την πυραυλική επίθεση στην ΠολωνίαΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πεσκόφ: Το Κρεμλίνο δεν έχει καμία πληροφορία για το τι συνέβη στην Πολωνία

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε χθες Τρίτη αργά το βράδυ ότι δεν έχει ακόμη «καμία» πληροφορία σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Πολωνία...

Διαβάστε το στο Zougla

Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου: Δεν έχω καμία πληροφορία για το τι συνέβη στην Πολωνία

«Δυστυχώς, δεν έχω καμία πληροφορία» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε για τα τεκταινόμενα στην Πολωνία.

Διαβάστε το στο

Το Κρεμλίνο δεν έχει «καμία πληροφορία» σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Πολωνία δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε χθες Τρίτη αργά το βράδυ ότι δεν έχει ακόμη «καμία» πληροφορία σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Πολωνία. «Δυστυχώς, δεν έχω καμία πληροφορία για αυτό», περιορίστηκε να απαντήσει ο κ. Πεσκόφ ερωτηθείς σχετικά από το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε ότι ρωσικοί «αδέσποτοι» πύραυλοι έπληξαν την πολωνική επικράτεια προκαλώντας — σύμφωνα με ακόμη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες — θανάτους. Reuters: Έκτακτη συνάντηση των πρεσβευτών του ΝΑΤΟ την Τετάρτη μετά από αίτημα της Πολωνίας Οι πρεσβευτές των κρατών μελών του ΝΑΤΟ θα έχουν την Τετάρτη (16/11) συνομιλίες, μετά το αίτημα της Πολωνίας για ενεργοποίη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κρεμλίνο: «Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το χτύπημα στην Πολωνία»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε χθες Τρίτη αργά το βράδυ ότι δεν έχει ακόμη «καμία» πληροφορία σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στην Πολωνία. «Δυστυχώς, δεν έχω καμία πληροφορία για αυτό», περιορίστηκε να απαντήσει ο κ. Πεσκόφ ερωτηθείς σχετικά από το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε ότι ρωσικοί […] The post Κρεμλίνο: «Δεν έχουμε καμία πληροφορία για το χτύπημα στην Πολωνία» appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες