Κόλλησε στην τσουλήθρα μπροστά στον γιο της και τότε πήρε την απόφαση να χάσει 60 κιλά
08:16 - 16/11/2022
Μια μητέρα από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, προχωρώντας σε χειρουργική επέμβαση (γαστρικό μανίκι). Η αφορμή ήταν το γεγονός ότι κόλλησε στην… τσουλήθρα την ώρα που έπαιζε με τον γιο της σε μια παιδική χαρά. Η 25χρονη Sara Lockett λέει ότι αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μετά το ντροπιαστικό περιστατικό, καθώς χρειάστηκε τη βοήθεια του συζύγου της για να ξεκολλήσει από το παιχνίδι. «Μια φορά ο γιος μου φοβόταν να κάνει τσουλήθρα μόνος του και μας ήθελε μαζί», είπε σε συνέντευξή της στο Caters News. «Έτσι προσπάθησα να κατέβω κι εγώ μαζί του, όμως κόλλησα και δεν μπορούσα να προχωρήσω». Η μαμά συνέχισε να εξιστορεί την εμπειρία της:
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόλλησε στην τσουλήθρα παίζοντας με τον γιο της και αποφάσισε να χάσει... 65 κιλά!
<p>«Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Μπορώ να τρέχω με τα παιδιά μου και να παίζω μαζί τους στο πάρκο. Νιώθω ότι πήρα τη ζωή μου πίσω»</p>
Διαβάστε το στο euro2day.grΚόλλησε στην τσουλήθρα μπροστά στον γιο της και τότε πήρε την απόφαση να χάσει 60 κιλά
Προχωρώντας σε χειρουργική επέμβαση (γαστρικό μανίκι). Η αφορμή ήταν το γεγονός ότι κόλλησε στην… τσουλήθρα την ώρα που έπαιζε με τον γιο της σε μια παιδική χαρά. Η 25χρονη Sara Lockett λέει ότι αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μετά το ντροπιαστικό περιστατικό, καθώς χρειάστηκε τη βοήθεια του συζύγου της για να ξεκολλήσει από το παιχνίδι. «Μια φορά […]
The post Κόλλησε στην τσουλήθρα μπροστά στον γιο της και τότε πήρε την απόφαση να χάσει 60 κιλά appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr