Ζελένσκι για την έκρηξη στην Πολωνία: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν ήταν δικός μας ο πύραυλος»

19:12 - 16/11/2022

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η έκρηξη που σκότωσε δύο ανθρώπους στην Πολωνία δεν προκλήθηκε από ουκρανικό πύραυλο. The post Ζελένσκι για την έκρηξη στην Πολωνία: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν ήταν δικός μας ο πύραυλος» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε Περισσότερα στο onalert.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζελένσκι για πύραυλο στην Πολωνία: «Δεν ξέρω τι συνέβη – Είμαι βέβαιος ότι ήταν ρωσικός»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα (17.11.2022) ότι «δεν γνωρίζει τι συνέβη» με τον πύραυλο που έπεσε στην Πολωνία και σκότωσε δύο ανθρώπους το βράδυ της περασμένης Τρίτης, τονίζοντας ότι θα ερευνήσουν το σημείο και Ουκρανοί εμπειρογνώμονες. «Δεν γνωρίζω τι συνέβη. Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Αλλά είμαι βέβαιος ότι επρόκειτο για ... Περισσότερα To άρθρο Ζελένσκι για πύραυλο στην Πολωνία: «Δεν ξέρω τι συνέβη – Είμαι βέβαιος ότι ήταν ρωσικός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ζελένσκι για Πολωνία: Είμαι βέβαιος ότι επρόκειτο για ρωσικό πύραυλο

«Δεν γνωρίζω τι συνέβη» δήλωσε την Πέμπτη (17/11) ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλώντας για τον πύραυλο που κατέπεσε στην Πολωνία το βράδυ της Τρίτης (15/11) σκοτώνοντας δύο ανθρώπους, «Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι συνέβη. Ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Αλλά είμαι βέβαιος ότι επρόκειτο για ρωσικό πύραυλο, είμαι βέβαιος ότι βάλαμε με συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας» επεσήμανε σε ανακοίνωσή της η ουκρανική προεδρία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Ουκρανοί εμπειρογνώμονες θα συμμετάσχουν στην έρευνα σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού στην Πολωνία» είπε ο ουκρανός πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας στο Bloomberg New Economy Forum. «Εχουμε λάβει επιβεβαίω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onalert.gr

Ζελένσκι: Παραγωγικές οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Κομβική η πρόθεση της Ρωσίας να τερματίσει τον πόλεμο

«Βόμβα» Μακρόν με PANG: Αεροπλανοφόρο νέας γενιάς αποκτάει η Γαλλία – Σε υπηρεσία το 2038 [vid]

Η Ουκρανία καταγγέλλει τη Ρωσία ότι αιχμαλώτισε και απήγαγε 50 αμάχους από την περιφέρεια Σούμι

Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα φονική επίθεση στον Λίβανο: «Στοχεύουμε δυνάμεις της Χεζμπολάχ»

Σαν σήμερα: Το 1942 μεγάλη αντικατοχική διαδήλωση λαμβάνει χώρα στην Αθήνα

Καιρός σήμερα: Παραμένει βροχερό το σκηνικό με πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε αναλυτικά