Κώστας Αρζόγλου για τη νύχτα του 1973: «Με στρίμωξαν στη Βησσαρίωνος κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου»

15:48 - 17/11/2022

Τις αναμνήσεις του από την ιστορική νύχτα του Πολυτεχνείου μοιράστηκε ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Ο […] The post Κώστας Αρζόγλου για τη νύχτα του 1973: «Με στρίμωξαν στη Βησσαρίωνος κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου για Πολυτεχνείο: «Με στρίμωξαν στη Βησσαρίωνος κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου»

49 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 1973 και ο Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε πως έζησε τη νύχτα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Και θυμήθηκε πως, κάποτε, τον συνέλαβαν πάνω στη σκηνή. Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» στην ΕΡΤ, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για τη νύχτα του Πολυτεχνείου και πως κατέληξε ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αρζόγλου για Πολυτεχνείο: «Με στρίμωξαν στη Βησσαρίωνος κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Αρζόγλου για Πολυτεχνείο: Με στρίμωξαν και έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου

Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το βράδυ της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και ανέφερε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομα της Ασφάλειας, που είχαν μεταμφιεστεί σε φοιτητές και μετέφεραν μέσα σε εφημερίδες τα γκλομπ. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ ότι «κάναμε πρόβα σε ένα ξυλουργείο και είχε ακουστεί ήδη από την προηγούμενη ημέρα ότι είχε μαζευτεί κόσμος στο Πολυτεχνείο. Πήγαμε εκεί, φωνάζαμε, αλλά ήμουν άπραγος. Κάποιος δίπλα μου μου φώναζε “φύγε τώρα, τρέχα”». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δίπλα ήταν κάτι άλλοι τύποι που δεν έκαναν μπαμ, μια χαρά φαίνονταν, φώναζαν κι αυτοί μαζί μας. Μόνο που κρατούσαν εφημερίδες και μέσα στις εφημερίδες έκρυβαν γκλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου για το μοιραίο βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 1973: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου»

Με αφορμή την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή To άρθρο Συγκλονίζει ο Κώστας Αρζόγλου για το μοιραίο βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 1973: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κώστας Αρζόγλου για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου: «Με στρίμωξαν στη Βησσαρίωνος κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου»

Ο Κώστας Αρζόγλου μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από την ιστορική νύχτα του Πολυτεχνείου. Ο διάσημος ηθοποιός θυμήθηκε όσα έζησε το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου και μίλησε για αυτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». «Κάναμε πρόβα σε ένα ξυλουργείο και είχε ακουστεί ήδη από την προηγούμενη ημέρα ότι είχε μαζευτεί κόσμος στο Πολυτεχνείο. Πήγαμε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»