Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: «Είδα τα φώτα και έγινε το κακό»

19:18 - 18/11/2022

Ο 40χρονος που τράκαρε με τον ηλικιωμένο που οδηγούσε ανάποδα στη Βουλιαγμένης, περιγράφει τις σοκαριστικές στιγμές από τη σύγκρουση.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: «Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και γλίτωσε το κεφάλι»

Σμπαράλια έγινε το αυτοκίνητο 40χρονου άνδρα, μετά από σύγκρουση με όχημα ηλικιωμένου που οδηγούσε επί 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. «Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα» λέει σε κατάσταση σοκ ο άνθρωπος που γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, μιλώντας στο «Live News». Το τροχαίο συνέβη την περασμένη Τετάρτη, γύρω στις 23.00 το βράδυ. Ο 40χρονος μόλις είχε σχολάσει από τη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες