Αικ. Σακελλαροπούλου: Εχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι
13:43 - 22/01/2020
Στο γραφείο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας μετέβη ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας προκειμένου να της επιδώσει το αποτέλεσμα και να της ανακοινώσει ότι η εθνική αντιπροσωπεία την εξέλεξε για πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και της ευθύνης που αναλαμβάνω»
Οι πρώτες δηλώσεις της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Μεστή, περιεκτική και με πολιτικό βάρος ήταν η πρώτη τοποθέτηση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Κώστα Τασούλα.
To άρθρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και της ευθύνης που αναλαμβάνω» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
Διαβάστε το στο Αικ. Σακελλαροπούλου: Εχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που επωμίζομαι
«Εχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και του χρέους που αναλαμβάνω», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο οποίος της ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της προηγηθείσας ψηφοφορίας, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΣακελλαροπούλου: Έχω πλήρη συνείδηση του χρέους που αναλαμβάνω
«Η επιταγή για συναινετική εκλογή του Ανώτατου Άρχοντος, έτυχε και με το παραπάνω εφαρμογής», «σας ανακοινώνω την πανηγυρική και με συντριπτική πλειοψηφία εκλογή σας», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο κ. Τασούλας μετέβη στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ενημερώσει την κ. Σακελλαροπούλου για την εκλογή της στην Προεδρία της […]
The post Σακελλαροπούλου: Έχω πλήρη συνείδηση του χρέους που αναλαμβάνω appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΑικ. Σακελλαροπούλου: Εχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι – Θα επιδιώξω τη μέγιστη δυνατή συναίνεση
Την εκλεγείσα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε λίγο μετά τη 1.30 μ.μ. ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, για να της ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή και την εκλογή της στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα, με τις ψήφους 261 ψήφους. “Τα νέα είναι πανηγυρικά”, ανέφερε ο κ. Τασούλας, μπαίνοντας στο γραφείο της στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η κ. Σακελλαροπούλου […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΣακελλαροπούλου: Έχω πλήρη συνείδηση του χρέους που αναλαμβάνω
Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας πήγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου να ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. «Η επιταγή για συναινετική εκλογή του Ανώτατου Άρχοντος, έτυχε και με το παραπάνω εφαρμογής», «σας ανακοινώνω την πανηγυρική και με συντριπτική πλειοψηφία εκλογή σας», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣακελλαροπούλου: Έχω πλήρη συνείδηση του χρέους που αναλαμβάνω
Η επιταγή για συναινετική εκλογή του Ανώτατου Άρχοντος, έτυχε και με το παραπάνω εφαρμογής», «σας ανακοινώνω την πανηγυρική και με συντριπτική πλειοψηφία εκλογή σας», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ο κ. Τασούλας μετέβη στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ενημερώσει την
Διαβάστε το στο madata.grΣακελλαροπούλου: Έχω πλήρη συνείδηση του χρέους που αναλαμβάνω
Ο Κ. Τασούλας της ανακοίνωσε την εκλογή της στην προεδρία της Δημοκρατίας- Η ορκωμοσία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου...
Διαβάστε το στο news.grΚατερίνα Σακελλαροπούλου: «Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και της ευθύνης που αναλαμβάνω»
Lamianow.gr
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι και της ευθύνης που αναλαμβάνω»
Οι πρώτες δηλώσεις της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Μεστή, περιεκτική και με πολιτικό βάρος ήταν η πρώτη τοποθέτηση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε κλίμα συγκίνησης η ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Κώστα Τασούλα.
Lamianow Lamianow
Διαβάστε το στο lamianow.grΣακελλαροπούλου: «Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης που επωμίζομαι»
Τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει «όλες της τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του συνταγματικού της ρόλου» έδωσε η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. «Ευχαριστώ θερμά για το μηνυμα που μου μεταφέρετε. Παρακαλώ να διαβιβάσετε στη Βουλή τις ευχαριστίες μου για την τιμή και τη διαβεβαίωση ότι έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που επωμίζομαι» είπε, […]
Διαβάστε το στο politik.gr