Στέφανος Τσιτσιπάς: Αγαπητοί haters, έχω να σας δώσω πολλά ακόμα
12:34 - 19/11/2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του ATP Finals, καθώς ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον εκνευρισμό του που τον οδήγησε να πετάξει ένα μπαλάκι με δύναμη προς την πλευρά του πατέρα του να προκαλεί αρνητικά σχόλια. Έτσι, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα, ο Στεφ αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά. «Αγαπητοί haters, έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να νευριάσετε. Να έχετε υπομονή», έγραψε στο Instagram ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Αγαπητοί haters έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να θυμώσετε»
H κίνηση του Στέφανου Τσιτσιπά να πετάξει δύο φορές την μπάλα προς την ομάδα του, στο 3ο σετ του αγώνα με τον Ρούμπλεφ, σχολιάστηκε στα social media, με τον 24χρονο να απαντά με ανάρτησή του
Διαβάστε το στο Μήνυμα με νόημα από τον Τσιτσιπά: «Αγαπητοί haters, έχω να σας δώσω πολλά ακόμα»
Μήνυμα με υποσχέσεις… για το μέλλον έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω social media στους haters του.
Διαβάστε το στο Στέφανος Τσιτσιπάς: Αγαπητοί haters έχω να σας δώσω πολλά ακόμη
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε: «Αγαπητοί haters έχω να σας δώσω πολλά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Τσιτσιπάς τα βάζει με τους haters: Αγαπητοί μου, έχω να σας δώσω πολλά ακόμα για να θυμώσετε
Τη δική του απάντηση μέσω των social media έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Διαβάστε το στο thetoc.grΤσιτσιπάς: «Αγαπητοί haters υπομονή έχω να σας δώσω περισσότερα»
Με ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στους haters του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΣτέφανος Τσιτσιπάς: “Αγαπητοί haters, έχω πολλά περισσότερα να σας δώσω για να θυμώσετε”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Αντρέι Ρούμπλεφ σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του ATP Finals. Μετά τον αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι ήταν καλύτερος και πως ο Ρώσος αντίπαλος του τον κέρδισε με τα λίγα εργαλεία που διαθέτει. Τα λόγια αυτά του Τσιτσιπά προκάλεσαν πολλά αρνητικά σχόλια στα social […]
The post Στέφανος Τσιτσιπάς: “Αγαπητοί haters, έχω πολλά περισσότερα να σας δώσω για να θυμώσετε” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr