Έλλη Κοκκίνου: Σε αυτό το τραγούδι ήμουν ντίρλα! Είχα πιει μια κούπα γαλλικού καφέ ρακή

14:14 - 19/11/2022

Στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα», στο OPEN, βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, η οποία μάλιστα έκανε αποκαλύψεις για την ηχογράφηση των τραγουδιών της.Στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα», στο OPEN, βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, η οποία μάλιστα έκανε αποκαλύψεις για την ηχογράφηση των τραγουδιών της.«Χαίρομαι τόσο πολύ που συναντάω το φιλαράκι μου, την Έλλη. Είμαστε φίλοι 30 χρόνια, μας ενώνουν πάρα πολλές στιγμές: φιλικές, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Είναι μες στην καρδιά μου», ανέφερε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Βενιζέλος: Στα μεγάλα θέματα στρατηγικού προσανατολισμού της χώρας δεν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Γιαννόπουλος: Πετσοκόβω την πατριαρχία και υμνώ τη μητριαρχία!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται

Κρήτη: «Πρόκειται για ανθρωπόμορφο τέρας» – Σοκαρισμένη δηλώνει στενή οικογενειακή φίλη του 66χρονου λυράρη

«Ό,τι λάθη έχω κάνει τα πλήρωσα εγώ»: Η Φαίη Σκορδά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Συγκίνηση στο Dragons’ Den: «Η σύζυγος μου διαγνώστηκε με καρκίνο στην εγκυμοσύνη, πέθανε το 2017»