Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πάτερ Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου» κατάθεση – σοκ από 19χρονο
18:38 - 19/11/2022
Κιβωτός του Κόσμου: Καθοριστική για την υπόθεση θεωρείται η 7 σελίδων κατάθεση ενός 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου στη δομή, η οποία ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.Κιβωτός του Κόσμου: Καθοριστική για την υπόθεση θεωρείται η 7 σελίδων κατάθεση ενός 19χρονου πρώην φιλοξενούμενου στη δομή, η οποία ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.Ο 19χρονος βρέθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ και τα όσα κατήγγειλε προκαλούν αποτροπιασμό. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2021 στη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έδινε εντολή να μας κλειδώνουν»
Συνεχίζονται οι μαρτυρίες των παιδιών που «καίνε» τον πατέρα Αντώνιο για κακοποιητική συμπεριφορά στην «Κιβωτό του Κόσμου» - Τι ψάχνει…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος έδινε εντολή να μας κλειδώνουν»
Συνεχίζονται οι μαρτυρίες των παιδιών που «καίνε» τον πατέρα Αντώνιο…
Διαβάστε το στο onsports.grΡαγδαίες εξελίξεις: «Ο πατέρας Αντώνιος έβαζε το χέρι του στο μαγιό μου». Συγκλονιστική κατάθεση [video]
Καταρρέει η εικόνα του πατέρα Αντώνιου, καθώς σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όσα καταγγέλονται για την Κιβωτό του Κόσμου αγγίζουν και τον ίδιο. Ασταμάτητη είναι η ροή πληροφοριών πλέον γύρω από τις καταγγελίες για κακοποιήσεις και ασέλγειες κατά παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου» με τις υποθέσεις που έχουν προκύψει μέχρι τώρα να είναι τουλάχιστον τρεις […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις: «Ο πατέρας Αντώνιος έβαζε το χέρι του στο μαγιό μου». Συγκλονιστική κατάθεση [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΚιβωτός του Κόσμου: O πατέρας Αντώνιος και άλλοι τρεις στο στόχαστρο για τις κακοποιήσεις και την ασέλγεια
Η ανατριχιαστική κατάθεση του 19χρονου που εμπλέκει τον πατέρα Αντώνιο - Ξυλοδαρμοί και κακοποιητικές συμπεριφορές - Με μηνύσεις προειδοποιεί η Κιβωτός.
Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: O πατέρας Αντώνιος και άλλοι τρεις στο στόχαστρο για τις κακοποιήσεις και την ασέλγεια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΚιβωτός του Κόσμου - Μαρτυρία παιδιού: «Ο πατήρ Αντώνιος έδινε εντολή να μας κλειδώνουν»
Αυξάνονται οι μαρτυρίες των παιδιών που μιλούν για κακοποιητική συμπεριφορά στην «Κιβωτό του Κόσμου». Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΚιβωτός του Κόσμου: Συγκλονιστική κατάθεση 19χρονου – «Ο πατήρ Αντώνιος έβαζε το χέρι του μέσα στο μαγιό μου»
Ασταμάτητη είναι η ροή πληροφοριών πλέον γύρω από τις καταγγελίες για κακοποιήσεις και ασέλγειες κατά παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου» με τις υποθέσεις που έχουν προκύψει μέχρι τώρα να είναι τουλάχιστον τρεις σε πέντε διαφορετικές δομές. Ωστόσο, μετά από σχεδόν δύο 24ωρα πλέον υπάρχει και η πρώτη επίσημη καταγγελία για τον ιδρυτή και «ψυχή» της […]
Διαβάστε το στο irafina.gr