Ανδρέας Μικρούτσικος για Παπανώτα: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο»

11:58 - 20/11/2022

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του τόσο […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Παπανώτα: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο…» – Δηλώσεις «φωτιά»

Τι έχει συμβεί;

Διαβάστε το στο

Δηλώσεις «φωτιά» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο…»

Τι έχει συμβεί;

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μικρούτσικος για Παπανώτα: Δεν μπορεί να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά κι όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον ίδιο, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρωινή εκπομπή του MEGA. «Με τίποτα (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία, Γωνία όμως κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν θα πιω καφέ (σ.σ. με τον Δημήτρη Παπανώτα). Μετά από αυτά που είπε, τα οποία θεωρώ παντελώς άδικα. Το είχε ξεκινήσει για το αν θα πρέπει να βγω στη σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξέσπασε ο Μικρούτσικος για Παπανώτα: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε τόσο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και στον Δημήτρη Παπανώτα, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχουν… ανοίξει έντονο διάλογο!Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε τόσο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και στον Δημήτρη Παπανώτα, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχουν… ανοίξει έντονο διάλογο!Όπως είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με τίποτα (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Όχι επειδή κάποιοι έχασαν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μικρούτσικος για Παπανώτα: Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο

«Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν»

Διαβάστε το στο news.gr

Μικρούτσικος για Παπανώτα: "Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο"

"Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο