Κώστας Καραμανλής για υποκλοπές: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες…»
14:52 - 20/11/2022
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σήμερα, Κυριακή 20/11 στη Λάρισα, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», από τις εκδόσεις Λιβάνη.Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σήμερα, Κυριακή 20/11 στη Λάρισα, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», από τις εκδόσεις Λιβάνη.Είναι χαρακτηριστικό, πως όταν στο πόντιουμ βρέθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου Μ. Κοττάκης -σύμφωνα με το ieidiseis.gr, είπε: «Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος μου επιτρέπει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ο Κώστας Καραμανλής μου είπε: “εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες”»
Μια ατάκα που εκτός από… «φωτιά» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «καρφί», ειδικά για το χρόνο που αποκαλύπτεται. Ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή και αφορά στις παρακολουθήσεις, αλλά της δικής του εποχής… Το βράδυ του Σαββάτου (19.11.2022) στη Λάρισα παρουσιάστηκε το βιβλίο του διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη με τίτλο «Οι απόρρητοι φάκελοι ... Περισσότερα
To άρθρο «Ο Κώστας Καραμανλής μου είπε: “εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Καραμανλής: Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διά στόματος Μανώλη Κοττάκη αναφέρθηκε στην υπόθεση των υποκλοπών
Διαβάστε το στο Μανώλης Κοττάκης: Ο Κώστας Καραμανλής μου είπε «εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες» – Δείτε βίντεο
Με αιχμές για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση έκλεισε την ομιλία του ο δημοσιογράφος – διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης κατά την παρουσίαση του βιβλίου που συνέγραψε με τίτλο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή». Έκανε αντιπαραβολή της «Σχολής Καραμανλή», όπως την χαρακτήρισε, με φαινόμενα που καταγράφονται στον δημόσιο βίο – τόσο τώρα, όσο και στο παρελθόν – ενώ ενδιαφέρον έχει και η αναφορά του σε σχέση με μια φράση που του είπε ο Κώστας Καραμανλής: «Ο Κώστας Καραμανλής μου είπε… εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες» Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έλαβε τον λόγο στην εκδήλωση.. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία Κοττάκη:
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Καρφί» Καραμανλή: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δια του δημοσιογράφου και συγγραφέα του βιβλίου «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» , (εκδόσεις Λιβάνη), «κάρφωσε» τον Κ.Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις. Στη παρουσίαση του βιβλίου στη Λάρισα ο Μανώλης Κοττάκης μιλώντας από το πόντιουμ είπε: – Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος μου επιτρέπει να μεταφέρω μια φράση από τη συζήτηση που […]
The post «Καρφί» Καραμανλή: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες» appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΚαραμανλής για ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες», vid
Πώς μία παρουσίαση βιβλίου έβγαλε..."πολιτική είδηση";
Το άρθρο Καραμανλής για ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚαραμανλής: Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες
Το δικό του σχόλιο-χωρίς επί της ουσίας να μιλήσει- έκανε για το θέμα των υποκλοπών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΠαρέμβαση Καραμανλή για τις υποκλοπές: Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες (βίντεο)
Το δικό του σχόλιο-χωρίς επί της ουσίας να μιλήσει- έκανε για το θέμα των υποκλοπών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» από τον διευθυντή της εστίας Μανώλη Κοττάκη, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο πρώην πρωθυπουργός, ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά στο φλέγον ζήτημα των […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚαρφί Καραμανλή σε Μαξίμου: Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες
Οπως γίνεται αντιληπτό είναι μία παρέμβαση η οποία αποτελεί αιχμή για το Μέγαρο Μαξίμου με το οποίο ο Κώστας Καραμανλής έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση για τις υποκλοπές για τις οποίες από την Κρήτη στο τέλος Αυγούστου είχε ζητήσει να πέσει άπλετο φως. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr