Στις κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)
15:08 - 22/01/2020
Το ΝΒΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις της εβδομάδας από τα μαγικά παρκέ της λίγκας και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκοιύνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο Παρίσι, για το παιχνίδι με τους Χόρνετς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του να βρίσκουν την αφορμή για να επισκεφτούν τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν.
Διαβάστε το στο Sport24Στις κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)
Το ΝΒΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις της εβδομάδας από τα μαγικά παρκέ της λίγκας και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκοιύνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει.
Διαβάστε το στο tovimaΣτα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (video)
Αντετοκούνμπο: «Θα μπορούσα άνετα να είμαι στα αποδυτήρια με Νεϊμάρ και Εμπαπέ»Εκστασιασμένοι από την επίσκεψη τους στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, φάνηκαν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο σε... backstage βίντεο που ανέβασαν οι Μιλγουόκι Μπακς από την επίσκεψη των δύο «Ελαφιών» στο «Parc De Princes».
Μάλιστα, ο Giannis, αφού πρώτα είχε κάνει μία επίδειξη των ικανοτήτων του και στο ποδόσφαιρο, δήλωσε με ενθουσιασμό στην κάμερα των Μπακς: «Το έχω, θα μπορούσα να είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά επέλεξα το μπάσκετ και το μπάσκετ επέλεξε εμένα. Θα μπορούσα άνεατα να είμαι σε αυτά τα αποδυτήρια, μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ και να αγωνιζόμαστε στο Champions League. Αυτό δεν είναι τίποτα για μ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr