Καρίμ Γκαζέτα: Αυτοκτόνησε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πηδώντας από τον 8ο όροφο

11:42 - 21/11/2022

Η αυτοκτονία του Καρίμ Γκαζέτα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στην Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελβετός ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον όγδοο όροφο

Ο 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής Καρίμ Γκαζέτα έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τον όγδοο όροφο. Ο Καρίμ Γκαζέτα, ο οποίος θεωρούνταν στο ξεκίνημα της καριέρας του ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελβετίας, αυτοκτόνησε. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε από τον όγδοο όροφο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τους λόγους που τον οδήγησαν ... Περισσότερα To άρθρο Ελβετός ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον όγδοο όροφο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βοσνία: Αυτοκτόνησε 27χρονος ποδοσφαιριστής – Πήδηξε από τον 8ο όροφο

Ο Γκαζέτα στο παρελθόν θεωρείτο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελβετικού ποδοσφαίρου, ενώ έπαιξε σε όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Ελβετίας. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Σερβέτ

Διαβάστε το στο in.gr

Αυτοκτόνησε Ελβετός ποδοσφαιριστής - Πήδηξε στο κενό από τον όγδοο όροφο

Τέλος έβαλε στη ζωή του ο 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής, Καρίμ Γκαζέτα, της πρωταθλήτριας Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Ζρίνσκι, σήμερα το πρωί πέφτοντας στο κενό απ' τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας στο Μόσταρ.

Διαβάστε το στο real.gr

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 27χρονος ποδοσφαιριστής – Έπεσε από τον 8ο όροφο

Σοκ προκάλεσε στο ελβετικό και το βοσνιακό ποδόσφαιρο η είδηση…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σοκ: 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο

Σοκ: 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής έπεσε στο κενό από τον 8ο όροφο 21/11/2022 Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Καρίμ Γκαζέτα. Ο 27χρονος Ελβετός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρούνταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γκαζέτα έπεσε από τον όγδοο όροφο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό. Ο 27χρονος μέσος αγωνιζόταν στη Ζιρίνσκι του Μόσταρ. Είχε πάρει μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, όμως λόγω τραυματισμών πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις δύο φορές.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αυτοκτόνησε 27χρονος ποδοσφαιριστής από τη Βοσνία

Η είδηση ότι ο Καρίμ Γκαζέτα της Ζρίνσκι έδωσε τέλος στη ζωή του, έχει προκαλέσει σοκ στο ελβετικό και το βοσνιακό ποδόσφαιρο. Ο 27χρονος μέσος έπεσε από τον 8ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στο Μόσταρ. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ζρίνσκι του Μόσταρ, ομάδας πρώτης κατηγορίας του βοσνιακού πρωταθλήματος, από το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος […] The post Αυτοκτόνησε 27χρονος ποδοσφαιριστής από τη Βοσνία first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Αυτοκτόνησε Ελβετός ποδοσφαιριστής πέφτοντας από τον 8ο όροφο

ρήνος στο ελβετικό ποδόσφαιρο με το θάνατο του ποδοσφαιριστή Καρίμ Γκαζέτα. Ο 27χρονος παίκτης που κάποτε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, έπεσε από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας στο Μόσταρ της Βοσνίας! Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγικής αυτής είδησης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βγει κάτι στο φως αναφορικά με τα αίτια της οδυνηρής απόφασης […] The post Αυτοκτόνησε Ελβετός ποδοσφαιριστής πέφτοντας από τον 8ο όροφο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)