Μέσι: «Το τελευταίο μου Μουντιάλ, να εκπληρώσω το όνειρό μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέσι: «Το Μουντιάλ 2022 είναι η τελευταία μου ευκαιρία γι’ αυτό το μεγάλο όνειρο»
Ο Λιονέλ Μέσι επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι το Μουντιάλ 2022 της καριέρας του, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Λιονέλ Μέσι δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις, μιλώντας στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα της Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ, με αντίπαλο ... Περισσότερα
To άρθρο Μέσι: «Το Μουντιάλ 2022 είναι η τελευταία μου ευκαιρία γι’ αυτό το μεγάλο όνειρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μέσι: «Το τελευταίο μου Μουντιάλ, θα προσπαθήσω να πετύχω το όνειρό μου»
Tην ευχή να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε ο Λιονέλ Μέσι.
The post Μέσι: «Το τελευταίο μου Μουντιάλ, θα προσπαθήσω να πετύχω το όνειρό μου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜουντιάλ 2022 - Μέσι: «Πιθανότατα η τελευταία ευκαιρία να εκπληρώσω το όνειρό μου»
Μουντιάλ 2022: Ο Λιονέλ Μέσι έσβησε κάθε αμφιβολία για την…
Διαβάστε το στο onsports.grΜέσι: «Το τελευταίο μου Μουντιάλ, θα προσπαθήσω να πετύχω το όνειρό μου»
Ο Λιονέλ Μέσι κατέστησε σαφές για ακόμη μια φορά πως αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι και το τελευταίο στην καριέρα του. Την ευχή να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατέστησε σαφές, μάλιστα, για ακόμη μια φορά πως αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του! […]
The post Μέσι: «Το τελευταίο μου Μουντιάλ, θα προσπαθήσω να πετύχω το όνειρό μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr