Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη οργή των Τούρκων για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» – «Σχέδιο του Έλληνα εισβολέα»

08:52 - 22/11/2022

Απίστευτο! Οργή στην Τουρκία για την κινηματογραφική επιτυχία «Σμύρνη μου αγαπημένη» με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Καταστροφή της Σμύρνης! Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τουρκία: Τα έβαλαν με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» - Για «σχέδιο του εισβολέα» κάνει λόγο η Hurriyet

Στην Τουρκία ενοχλήθηκαν επειδή η ταινία θα παρουσιαστεί σε 700 κινηματογράφους των ΗΠΑ και στο Ευρωκοινοβούλιο

Διαβάστε το στο

Στην Τουρκία ενοχλήθηκαν με την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» – Βλέπουν «σχέδιο από τον Έλληνα εισβολέα»

Η προπαγάνδα στην Τουρκία έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο… Στο «στόχαστρο» αυτή τη φορά έχει βρεθεί η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», με τα ΜΜΕ να αναφέρουν ότι «Ο Έλληνας “εισβολέας” επιχειρεί να παρουσιάσει τα γεγονότα ως γενοκτονία».  Το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Hurryiet λοιπόν αναφέρεται στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σημειώνοντας ότι «δείχνει εντελώς ... Περισσότερα To άρθρο Στην Τουρκία ενοχλήθηκαν με την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» – Βλέπουν «σχέδιο από τον Έλληνα εισβολέα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παραλήρημα στις τουρκικές εφημερίδες ακόμη και για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη»! «Σχέδιο του εισβολέα»

Την οργή τουρκικών μέσων ενημέρωσης έχει προκαλέσει η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης. Το θέμα φιλοξενείται σήμερα Τρίτη σε πρωτοσέλιδο της Χουριέτ και δείχνει ηθοποιούς της ταινίας με την ελληνική σημαία.  Για «σχέδιο του "εισβολέα" με την ταινία» και ελληνική προπαγάνδα, κάνει λόγο η εφημερίδα, ισχυριζόμενη ότι «δείχνει Το άρθρο Παραλήρημα στις τουρκικές εφημερίδες ακόμη και για την ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη»! «Σχέδιο του εισβολέα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!