Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου: «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN, επικοινωνούσε συχνά»
10:36 - 22/11/2022
Στον πατέρα Αντώνιο αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Γι’ ακόμα μία μέρα, ο παρουσιαστής έκανε […]
The post Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου: «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN, επικοινωνούσε συχνά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο: Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια
«Ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο, δεν μας κάνει Χριστό και Θεό και τους Αγίους όλους» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου: «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN…»
Στον πατέρα Αντώνιο αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Γι’ ακόμα μία μέρα, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στο γεγονός ότι ο πάτερ δεν του σηκώνει πλέον το τηλέφωνο, ενώ παλαιότερα η επικοινωνία τους ήταν συχνή. «Ρωτάω εδώ τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις, δεν με έχει πάρει κανένα […]
Το άρθρο Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου: «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΈξαλλος ο Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο: «Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια»
Οργισμένος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο και τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου.Οργισμένος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο και τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου.Ο γνωστός παρουσιαστής περίμενε από τον πατέρα Αντώνιο να τον καλέσει στο τηλέφωνο προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσε χθες 21/11 στον αέρα του Πρωινού. «Ρωτάω εδώ και τον πατέρα Αντώνιο που από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο: «Θα πω κάτι χοντρό, δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια»
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο και τις σοκαριστικές καταγγελίες που έχουν πάρει μορφή
To άρθρο Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα Αντώνιο: «Θα πω κάτι χοντρό, δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Πυρά» Λιάγκα κατά του πατέρα Αντώνιου: «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN, επικοινωνούσε συχνά»
«Τότε ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου: "Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN, επικοινωνούσε συχνά"
"Τότε ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr