Η Ελπίδα για το έμφραγμα που υπέστη: «Είχα φρικτό πόνο στο στήθος κι έτρεμα, γλίτωσα στο παρά πέντε»
13:36 - 22/11/2022
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Ελπίδα. Η τραγουδίστρια μίλησε […]
The post Η Ελπίδα για το έμφραγμα που υπέστη: «Είχα φρικτό πόνο στο στήθος κι έτρεμα, γλίτωσα στο παρά πέντε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Ελπίδα για το έμφραγμα που υπέστη: «Είχα φρικτό πόνο στο στήθος κι έτρεμα, γλίτωσα στο παρά πέντε»
Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την φυλάκιση απ’ τη χούντα, την γνωριμία με τον Χούλιο Ινγκλέσιας, την απώλεια του συζύγου της αλλά και το έμφραγμα που υπέστη η ίδια, μίλησε η Ελπίδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την φυλάκιση απ’ τη χούντα, την γνωριμία με τον Χούλιο Ινγκλέσιας, την απώλεια του συζύγου της αλλά και το έμφραγμα που υπέστη η ίδια, μίλησε η Ελπίδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.«Ο αδελφός μου φοβήθηκε όταν βγήκα να δουλέψω βράδυ, αλλά ο πατέρας μου του είπε “αναλαμβάνω εγώ, […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr