Κατερίνα Καινούργιου: Η σπόντα για τη ρήτρα τηλεθέασης και την εκτίμηση
12:28 - 23/11/2022
Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπομπής της Ίνας Ταράντου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά με νόημα σχετικά […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Η σπόντα για τη ρήτρα τηλεθέασης και την εκτίμηση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Το «καρφί» για το Open – «Όταν ήμουν εγώ υπήρχε ρήτρα τηλεθέασης»
Η Ίνα Ταράντου ολοκλήρωσε την εκπομπή της «Εμείς» στο Open και ο σταθμός το γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε καθώς όπως τονίστηκε «Δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής». Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπομπής της Ίνας Ταράντου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά για την περίοδο που εκείνη άνηκε στο δυναμικό του Open. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην ρήτρα τηλεθέασης που όπως είπε, είχε για την εκπομπή της και άφησε να εννοηθεί πως δεν εκτιμήθηκε από τους υπευθύνους του σταθμού το γεγονός πως ήταν η μόνη εκπομπή που «έπιασε» τους στόχους. «Θέλω να πω κάτι χωρίς να είναι προσωπικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν με
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr