Άννα Μάσχα: “Είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια – Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε παντρευτεί”
17:46 - 23/11/2022
Η Άννα Μάσχα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, “Αυτή η νύχτα μένει”, όπου και υποδύεται τη «Διαμάντω» μίλησε για την τηλεόραση, την προσωπική της ζωή και για μια πρόταση που απέρριψε και το μετάνιωσε. “Η σχέση μου με την τηλεόραση γενικά είναι περιστασιακή. Έχω κάνει πράγματα, δεν […]
The post Άννα Μάσχα: “Είμαι με τον ίδιο άνθρωπο 23 χρόνια – Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε παντρευτεί” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μάσχα: Είμαστε μαζί 23 χρόνια και δεν έχουμε σκεφτεί να παντρευτούμε
Όλα όσα είπε η Άννα Μάσχα στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη. Με αφορμή την σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” στον Alpha παραχώρησε η Άννα Μάσχα συνέντευξη στην Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο όπου και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την περιστασιακή σχέση με την τηλεόραση. “H σχέση μου με την τηλεόραση ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Μάσχα: Είμαστε μαζί 23 χρόνια και δεν έχουμε σκεφτεί να παντρευτούμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο