Κιβωτός του Κόσμου: «Έβγαλαν τον αγκώνα βρέφους – Χτυπούσαν παιδί στην τουαλέτα», λέει πρώην εθελόντρια
22:26 - 23/11/2022
Μια πρώην εθελόντρια της «Κιβωτού του Κόσμου» ανέφερε ότι έχει βρεθεί μάρτυρας σε περιστατικά κακοποίησης, όπως σε ένα που μια παιδαγωγός εξάρθρωσε τον αγκώνα ενός βρέφους και σε ένα άλλο που χτυπούσαν ένα παιδί στις τουαλέτες. Η γυναίκα μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε πως έστειλα σχετική επιστολή στην ΕΛΑΣ, σημειώνοντας ότι «στις 15 Απριλίου 2015 βρήκα ένα από τα βρέφη, σε άσχημη κατάσταση. Η υπεύθυνη παιδαγωγός του ορόφου μου ανέφερε ότι το παιδί έκλαιγε όλη νύχτα. Με δική μου πρωτοβουλία πήγαμε στα έκτακτα περιστατικά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε βγει ο αγκώνας του δεξιού χεριού. Ο γιατρός μου είπε ότι το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αμέσως μ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιβωτός του Κόσμου: «Έβγαλαν τον αγκώνα βρέφους – Τα μεγαλύτερα παιδιά φρόντιζαν το βράδυ τα μωρά»
Την αποκαλυπτική μαρτυρία μιας πρώην εθελόντριας – παιδαγωγού – έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ για όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου. Η παιδαγωγός είχε αποκαλύψει τόσο στον πατέρα Αντώνιο, όσο και στην Αστυνομία ότι μέσα στη δομή υπήρχαν κακοποιητικές συμπεριφορές σε παιδιά αλλά και σε βρέφη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ενημέρωσε τον πατέρα ... Περισσότερα
To άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: «Έβγαλαν τον αγκώνα βρέφους – Τα μεγαλύτερα παιδιά φρόντιζαν το βράδυ τα μωρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο