ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών – Ανοίγει ο δρόμος επιστροφής τους

16:36 - 24/11/2022

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, έκρινε αντισυνταγματική την παράταση μέχρι 31-12-2022 του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου. Κατά συνέπεια, μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ, παρέχεται η δυνατότητα στους αρνητές εμβολιασμού κατά της covid-19 που εργαζόντουσαν σε νοσοκομεία, μονάδες υγείας, κ.λπ. και τους απαγορεύθηκε η απασχόλησή τους καθώς δεν […] Το άρθρο ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών – Ανοίγει ο δρόμος επιστροφής τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις δομές υγείας – Μπορούν να επανέλθουν στην εργασία τους οι αρνητές εμβολιασμού

Κέρδισε τη δικαστική μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καθώς κρίθηκε αντισυνταγματική η παράτασης μέχρι 31-12-2022, του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας, λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου. Μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ, παρέχεται η δυνατότητα στους αρνητές εμβολιασμού κατά της covid-19 που εργαζόντουσαν σε νοσοκομεία, μονάδες Το άρθρο ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις δομές υγείας – Μπορούν να επανέλθουν στην εργασία τους οι αρνητές εμβολιασμού εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Μουντιάλ 2022 Σοκ στο Κατάρ: Πέθανε οπαδός της Ουαλίας

Τα 10 συλλεκτικά αντικείμενα του… πόθου στην Ιστορία των Μουντιάλ

Πέθανε αιφνιδίως ο ΥΠΕΞ της Λευκορωσίας Βλαντίμιρ Μακέι

Ζώδια: Αυτά τα 4 ζητούν βοήθεια – Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα

Έρχεται μείωση και στα διόδια άλλων εθνικών οδών μετά την Αττική Οδό

Oυγγρική «ρωγμή» στην ιταλική κυβέρνηση