Ελένη Κοκκίδου για Μουρμούρα: «Όταν είναι να κλείσει το κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις»

20:38 - 24/11/2022

Στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε δηλώσεις η Ελένη Κοκκίδου, η οποία απάντησε για το αν θα ήταν θετική με το γάμο […] The post Ελένη Κοκκίδου για Μουρμούρα: «Όταν είναι να κλείσει το κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Κοκκίδου για Μουρμούρα: «Όταν είναι να κλείσει το κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις»

Στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφουν παραχώρησε δηλώσεις η Ελένη Κοκκίδου, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων απάντησε στο αν θα έλεγε «ναι» σε ένα γάμο ενώ μίλησε και για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». «Σε μία συμβίωση θα έλεγα ναι, για γάμο δεν ξέρω. Νομίζω ότι είμαι μεγάλη να πάω στο δημαρχείο ή στην εκκλησία. Στον έρωτα δεν είναι ποτέ αργά. Ο έρωτας μπορεί να έρθει και στα 90. Το πιστεύω ακράδαντα και το έχουμε δει» τόνισε ο ηθοποιός. Για το αν θα αποχωρούσε από τη Μουρμούρα, μετά την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία της πρόσθεσε: «Βεβαίως, όταν είναι να κλείσει τον κύκλο του κάτι, πρέπει να το αφήνεις».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο