Φθηνή στέγη: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τα τέσσερα προγράμματα
10:34 - 25/11/2022
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο «Σπίτι μου – στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία και άλλες διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνονται οι τέσσερις δράσεις στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για παροχή φθηνής στέγης. Τα προγράμματα Πρόκειται για τα προγράμματα «Σπίτι μου» (χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων δανείων για την απόκτηση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σπίτι μου»: Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο Στεγαστικής Πολιτικής
Οι τέσσερις δράσεις στεγαστικής πολιτικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που περιλαμβάνονται στη Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης της κυβέρνησηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτικήvdounis
Παρ., 25/11/2022 - 10:33
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΣε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη Στεγαστική Πολιτική
Οι τέσσερις δράσεις στεγαστικής πολιτικής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που περιλαμβάνονται στη Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης της Κυβέρνησης, θεσπίζονται με το νομοσχέδιο με τίτλο «Σπίτι μου - στεγαστική πολιτική για τους νέους, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για κοινωνική κατοικία [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr