Μάντζος: «Η Κυβέρνηση μας κρυφακούει αλλά δεν ακούει τις προτάσεις μας»
13:30 - 25/11/2022
Στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΑΣΟΚ – Μάντζος: Η κυβέρνηση μάς κρυφακούει, αλλά δεν ακούει τις προτάσεις μας
«Η κυβέρνηση φιλοτεχνεί επίμονα μία εικόνα δήθεν αδύναμης και ελλιπούς αντιπολίτευσης, δείχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω κακά νέα για τη ΝΔ: Αντιπολίτευση υπάρχει με θέσεις, προτάσεις, αυστηρότητα και δικαιοσύνη, υπάρχει εναλλακτική πρόταση και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε ο Δημήτρης Μάντζος.«Η κυβέρνηση φιλοτεχνεί επίμονα μία εικόνα δήθεν αδύναμης και ελλιπούς αντιπολίτευσης, δείχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω κακά νέα για τη ΝΔ: Αντιπολίτευση υπάρχει με θέσεις, προτάσεις, αυστηρότητα και δικαιοσύνη, υπάρχει εναλλακτική πρόταση και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε ο Δημήτρης Μάντζος.Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου σχολίασε τις [
Διαβάστε το στο thecaller.grΔ. Μάντζος: «Η κυβέρνηση της ΝΔ μας κρυφακούει αλλά δεν μας ακούει όταν φέρνουμε προτάσεις»
«Η κυβέρνηση φιλοτεχνεί επίμονα μία εικόνα δήθεν αδύναμης και ελλιπούς αντιπολίτευσης, δείχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω κακά νέα για τη ΝΔ: Αντιπολίτευση υπάρχει με θέσεις, προτάσεις, αυστηρότητα και δικαιοσύνη, υπάρχει εναλλακτική πρόταση και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε στον τ/σ [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr