Ρούλα Κορομηλά: «Κάποια στιγμή δεν άντεξα, έσπασα, με άγγιξε ο θάνατος»
14:50 - 25/11/2022
Η Ρούλα Κορομηλά καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και την προσπάθειά […]
The post Ρούλα Κορομηλά: «Κάποια στιγμή δεν άντεξα, έσπασα, με άγγιξε ο θάνατος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Κορομηλά: Λύγισε στην Ελένη – «Ακούμπησα τον θάνατο»
Η Ρούλα Κορομηλά συγκινήθηκε και μας συγκίνησε στην Ελένη Μενεγάκη μετά την εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που βίωσε!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΡούλα Κορομηλά: Λύγισε στην Ελένη – «Ακούμπησα τον θάνατο»
Η Ρούλα Κορομηλά συγκινήθηκε και μας συγκίνησε στην Ελένη Μενεγάκη…
Διαβάστε το στο onsports.grΡούλα Κορομηλά: "Κάποια στιγμή δεν άντεξα, έσπασα, με άγγιξε ο θάνατος"
"Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΡούλα Κορομηλά: «Φοβήθηκα. Αν δεν προλάβαιναν οι γιατροί θα με έπαιρνε ο θάνατος»
Για την πορεία της στην τηλεόραση, τα χρόνια που αφιέρωσε στη δουλειά της αλλά και το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε κοντά στον θάνατο μίλησε η Ρούλα Κορομηλά. «Δεν την έβγαζα την πίεση της δουλειάς στο σπίτι. Όταν πήγαινα στο σπίτι, ήμουν μεταλλαγμένη. Βεβαίως καταπιεζόμουν, γιατί δεν ήθελα να τον δυσαρεστήσω, δεν ήμουν ο εαυτός […]
The post Ρούλα Κορομηλά: «Φοβήθηκα. Αν δεν προλάβαιναν οι γιατροί θα με έπαιρνε ο θάνατος» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr