Ρούλα Κορομηλά: Λύγισε στον αέρα – «Πέρασα πολύ δύσκολα! “Ακούμπησα” τον θάνατο»

15:00 - 25/11/2022

Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αναφέρθηκε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αναφέρθηκε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Η Ρούλα μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο ανέφερε συγκινημένη: «Κάποια στιγμή έσπασε κάτι μέσα μου και έψαχνα τον εαυτό μου… Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με εμένα. Να ψάξω να δω τι γίνεται μέσα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Κορομηλά: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πίεση που ένιωθε στο παρελθόν, λόγω του επαγγέλματός της και το αυτοάνοσο που δημιούργησε ο οργανισμός της

Διαβάστε το στο

Ρούλα Κορομηλά: Αποκαλύπτει – «Πέρασα πολύ δύσκολα, “ακούμπησα” τον θάνατο»

Η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρούλα Κορομηλά: Αποκαλύπτει – «Πέρασα πολύ δύσκολα, “ακούμπησα” τον θάνατο»

Η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τηλεοπτικά την Ελένη Μενεγάκη 26 χρόνια μετά τον «Πρωινό Καφέ». Οι δύο παρουσιάστριες αφηγήθηκαν τις πιο έντονες στιγμές της τηλεοπτικής τους πορείας, με τη Ρούλα Κορομηλά να περνά σε αποκαλύψεις για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που την έκανε να αναθεωρήσει. «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, αν δεν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρούλα Κορομηλά: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρούλα Κορομηλά «άνοιξε» την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη τo μεσημέρι της Παρασκευής, 25 Νοεμβρίου, στην εκπομπή της, όπου βρέθηκε καλεσμένη και προχώρησε σε μια εξομολόγηση όσον αφορά στην σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγείας της. «Δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω “Η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν;”. Εκτός από […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας