Μπέικον: «Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, να συνεχίσουμε έτσι»

23:04 - 25/11/2022

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν: Στην ατομίκή του εμφάνιση αλλά και τις βοήθειες που…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέικον: «Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου – Σήμερα μπήκαν τα σουτ»

Ικανοποιημένος με την απόδοση του, αλλά και αυτή της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντουέιν Μπέικον μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν.

Διαβάστε το στο

Μπέικον: «Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, χρειαζόμασταν τη μεγάλη διπλή εβδομάδα»

Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε για τη σημασία που είχε το... απόλυτο των δύο νικών στην διπλή εβδομάδα της EuroLeaugue.

Διαβάστε το στο

Μπέικον: «Είχα βοήθεια από τους συμπαίκτες μου»

Ο Ντουέιν Μπέικον τόνισε ότι τον βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες του για να πετύχει τους 25 πόντους στο νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιλερμπάν

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μπέικον: «Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου»

Μπέικον: «Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου» 25/11/2022 Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Ντουέιν Μπέικον με 25 πόντους κόντρα στη Βιλερμπάν. Στις δηλώσεις του στο flash interview στάθηκε στην καλή ομαδική δουλειά. «Είχα πολλή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου, ήμασταν επιθετικοί. Το θέλαμε και όλοι συνέβαλαν στη νίκη. Σήμερα μπήκαν τα σουτ μου.  Είμαι χαρούμενος με τις δύο νίκες μέσα στη βδομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο