Κιβωτός του Κόσμου: «Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο» έλεγε 9χρονος τρόφιμος στην Καλαμάτα

12:00 - 26/11/2022

«Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο» έλεγε ο 9χρονος τρόφιμος στην Καλαμάτα. Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: «Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο» έλεγε 9χρονος τρόφιμος στην Καλαμάτα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιβωτός του Κόσμου: «Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο»- Νέες μαρτυρίες

Νέες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντι σε παιδιά που φιλοξενούνταν σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» είδαν το Σάββατο το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία - "Πάρε με από εδώ, έχω φάει ξύλο", έλεγε 9χρονος στον πατέρα του [βίντεο]

Ο 9χρονος φιλοξενούνταν στη δομή της Καλαμάτας - Ο πατέρας είχε καταγγείλει πριν 9 μήνες τον ξυλοδαρμό του γιου του όμως δεν πήρε καμία απάντηση από την ΕΛΑΣ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Μαρτυρία - Σοκ «Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο»

Νέες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντι σε παιδιά που φιλοξενούνταν σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» είδαν το Σάββατο το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κιβωτός του Κόσμου: «Πάρε με από εδώ έχω φάει ξύλο»

Τι είπε 9χρονος τρόφιμος στην Καλαμάτα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023