Κιβωτός του Κόσμου: Έχω φάει ξύλο, πάρε με από εδώ, έλεγε 9χρονος στην Καλαμάτα – Όταν ο πατέρας Αντώνιος ήταν παρών κανένας δεν πείραζε τα παιδιά, αναφέρει άλλος τρόφιμος

12:08 - 26/11/2022

Νέες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο πατέρας και η θεία ενός 9χρονου παιδού που τους τελευταίους εννέα μήνες φιλοξενείται στη δομή της Καλαμάτας μίλησαν στον ΣΚΑΪ, μεταφέροντας ότι το παιδί τους είχε πει «ζω σε κόλαση». «Το παιδί μου είπε "μπαμπά με έχουν χτυπήσει, Το άρθρο Κιβωτός του Κόσμου: Έχω φάει ξύλο, πάρε με από εδώ, έλεγε 9χρονος στην Καλαμάτα – Όταν ο πατέρας Αντώνιος ήταν παρών κανένας δεν πείραζε τα παιδιά, αναφέρει άλλος τρόφιμος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας