Το μετρό στη Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε για πρώτη φορά πολίτες

16:00 - 26/11/2022

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το μετρό στη Θεσσαλονίκη είχαν πολίτες που επισκέφτηκαν τον σταθμό Παπάφη, στο πλαίσιο του Open House Θεσσαλονίκης. Δεκάδες πολίτες σχημάτισαν ουρές έξω από τον σταθμό της Παπάφη περιμένοντας υπομονετικά να ξεναγηθούν σ’ αυτόν. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες λίγο μετά τις 10:00, τους ξενάγησε στον σταθμό και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Ο σταθμός Παπάφη είναι ο έβδομος στην σειρά σταθμός της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση των συρμών προς τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή και των οδών Παπάφη και Συμεωνίδη. Σε ώρες αιχμή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Το κοινό είδε για πρώτη φορά συρμούς και σταθμούς

Το Μετρό της Θεσσαλονίκης είναι ουσιαστικά γεγονός. Για πρώτη φορά άνοιξαν οι πόρτες σταθμού και συρμού, για το κοινό, με τους πολίτες της συμπρωτεύουσας να ξεναγούνται και να παίρνουν μια πρώτη γεύση για το νέο ΜΜΜ που το περιμένει τόσο πολύ η πόλη και που αναμένεται να την αλλάξει πλήρως.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Φωτιά σε διαμέρισα στη Ριζούπολη Αττικής

Κως: 42χρονος κατηγορείται ότι σήκωσε την μπλούζα της ανήλικης ανιψιάς και βαφτισιμιάς του και τη θώπευσε στο στήθος

Φορούσαν εσώρουχα οι αρχαίοι Έλληνες;

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά – «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

Η πιο… ευθεία κωμόπολη του κόσμου από ψηλά

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων : Επτά «κλειδιά» που ξεκλειδώνουν φοροεκπτώσεις