Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Λευκορώσου Υπουργού Εξωτερικών

17:34 - 26/11/2022

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λευκορωσίας Βλαντίμιρ Μακέι απεβίωσε αιφνιδίως σε ηλικία 64 ετών. Ο Μακέι ήταν επικεφαλής της λευκορωσικής διπλωματίας από το 2012. Στα μέσα της εβδομάδας είχε παραστεί στη σύνοδο του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Άμυνας –μιας στρατιωτικής συμμαχίας πολλών πρώην σοβιετικών δημοκρατιών– στο Γερεβάν. Την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον υπουργό Το άρθρο Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Λευκορώσου Υπουργού Εξωτερικών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιφνίδιος θανατος Λευκορώσου Υπουργού – Η δήλωση της Ζαχαροβα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο, σε ηλικία 64 ετών, ο υπουργός Εξωτερικών της Λευκορωσίας, Βλαντιμίρ Μάκεϊ, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, Belta. Στα μέσα της εβδομάδας είχε παραστεί στη σύνοδο του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Άμυνας –μιας στρατιωτικής συμμαχίας πολλών πρώην σοβιετικών δημοκρατιών– στο Γερεβάν. Χθες Παρασκευή συναντήθηκε με τον Αποστολικό Νούντσιο […] Αιφνίδιος θανατος Λευκορώσου Υπουργού – Η δήλωση της Ζαχαροβα - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Η κυβέρνηση έπραξε το σωστό για το κόμμα Κασιδιάρη, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών»

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής 3,4 εκ. ευρώ το ΕΚΑΒ προμηθεύεται 52 ασθενοφόρα

Ράδιο Αρβύλα για Τσαπανίδου και «πρόεδρε, έλα με… φόρα»: Σταμάτησε τη δημοσιογραφία για να γίνει ανιματέρ του Αλέξη;

Γιάννης Οικονόμου: Πρόγραμμα φροντίδας βρεφών από 120 επιχειρήσεις

Ποιες λεωφορειακές γραμμές δεν λειτουργούν προσωρινά λόγω παγετού και ποιες τροποποιούν τη διαδρομή τους

Επιμένει η παγωνιά – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή