Πορτογαλία: Χάνει τουλάχιστον δύο ματς με κάταγμα στα πλευρά ο Ντανίλο Περέιρα

14:56 - 27/11/2022

Ο Ντανίλο Περέιρα θα χάσει τουλάχιστον τα δύο επόμενα ματς του ομίλου για την Πορτογαλία στο Μουντιάλ. Χωρίς τον Ντανίλο Περέιρα θα παραταχθεί η Πορτογαλία στους δύο τελευταίους αγώνες με Ουρουγουάη και Κορέα για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αμυντικός/μέσος της Παρί, που έπαιξε ως στόπερ στην πρεμιέρα, διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα σε τρία πλευρά και θα λείψει τουλάχιστον μία […] The post Πορτογαλία: Χάνει τουλάχιστον δύο ματς με κάταγμα στα πλευρά ο Ντανίλο Περέιρα appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πορτογαλία: Χάνει τουλάχιστον δύο ματς με κάταγμα στα πλευρά ο Ντανίλο Περέιρα

Χωρίς τον Ντανίλο Περέιρα θα παραταχθεί η Πορτογαλία στους δύο τελευταίους αγώνες με Ουρουγουάη και Κορέα για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. The post Πορτογαλία: Χάνει τουλάχιστον δύο ματς με κάταγμα στα πλευρά ο Ντανίλο Περέιρα appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πορτογαλία: Κάταγμα στα πλευρά ο Ντανίλο

Ο Ντανίλο Περέιρα υπέστη κάταγμα στα πλευρά και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Πορτογαλίας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)