Μητσοτάκης: «Εφικτή μία λύση win win για τα γλυπτά του Παρθενώνα» (vid)

22:20 - 28/11/2022

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε στο LSE ότι κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο συζήτησε και το θέμα των γλυπτών του Παρθενώνα και άφησε να εννοηθεί ότι είναι εφικτή μία συμφωνία

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Μπορούμε μια «win-win» λύση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε εκδήλωση του LSE εμφανίστηκε αισιόδοξος επισημαίνοντας ότι και η βρετανική κοινή γνώμη υποστηρίζει την επανένωση.

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: Μπορούμε μια «win-win» λύση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε εκδήλωση του LSE εμφανίστηκε αισιόδοξος επισημαίνοντας ότι και η βρετανική κοινή γνώμη υποστηρίζει την επανένωση.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μητσοτάκης: Πιθανή μία αμοιβαία επωφελής λύση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Υπάρχει μια καλύτερη αίσθηση κατανόησης ότι ίσως μπορεί να βρεθεί μια “win-win” λύση που θα οδηγήσει στην επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τις ανησυχίες του Βρετανικού Μουσείου, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συζήτησης του με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Kevin Featherstone, με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE. Το άρθρο Μητσοτάκης: Πιθανή μία αμοιβαία επωφελής λύση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Εφικτή η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

«Εκτιμώ ότι είναι εφικτή η επίτευξη της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές, άποψη μου είναι ότι η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που παίρνει γρήγορα αποφάσεις και έχω αποδείξει πως μονοκομματική κυβέρνηση δεν αποκλείει την συμμετοχή στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Λονδίνο και απέκλεισε μετεκλογική συνεργασία με την άκρα δεξιά. Ο […] Κυρ. Μητσοτάκης: Εφικτή η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: Πιθανή μία αμοιβαία επωφελής λύση για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

«Εκτιμώ ότι είναι εφικτή η επίτευξη της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές, άποψη μου είναι ότι η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που παίρνει γρήγορα αποφάσεις και έχω αποδείξει πως μονοκομματική κυβέρνηση δεν αποκλείει την συμμετοχή στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους», [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ