Δείτε τα γκολ: Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ

23:08 - 28/11/2022

Η Πορτογαλία ήταν πιο ουσιαστική, νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη στο «Λουσαΐλ Ικόνικ» με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του 8ου ομίλου, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ του Κατάρ. Η «Σελέστε» θα πρέπει να περιμένει και το τελευταίο […] Το άρθρο Δείτε τα γκολ: Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουντιάλ 2022: Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ-Κέρδισε 2-0 την Ουρουγουάη

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος.

Διαβάστε το στο real.gr

Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στην επόμενη φάση

Η Πορτογαλία ήταν πιο ουσιαστική, νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη στο «Λουσαΐλ Ικόνικ» με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες και μία αγωνιστική πριν από το τέλος του 8ου ομίλου, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ του Κατάρ. Η «Σελέστε» θα πρέπει να περιμένει και το τελευταίο […] Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στην επόμενη φάση on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ

Ο Φερνάντες έστειλε την Πορτογαλία στα νοκ άουτ 28/11/2022 Η Πορτογαλία ήταν πιο ουσιαστική, νίκησε με 2-0 την Ουρουγουάη στο «Λουσαΐλ Ικόνικ» με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του 8ου ομίλου, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ του Κατάρ. Η «Σελέστε» θα πρέπει να περιμένει και το τελευταίο ματς με την Γκάνα, για να μάθει εάν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ή, θα πάρει πρόωρα το δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα. Τα γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 54΄ και στο 90΄+3 με πέναλτι (είχε και δοκάρι στο 90΄+9) έκριναν το ντέρμπι του γκρουπ κι έστειλαν τους Ίβηρε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Φρίκη! Πλήρωσε 2.500 δολάρια για να βιάσει και να σκοτώσει 5χρονο κοριτσάκι

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε προσφυγή του Κ. Αγοραστού για την τραγωδία των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Υπό κατάρρευση το ΕΣΥ λόγω ακραίας υποστελέχωσης – Φραγμό στη διάλυση με προοδευτική αντεπίθεση

Δήμος Κηφισίας: Τέλος στην παράνομη στάθμευση σε ράμπες και διαβάσεις ΑμεΑ

Οι πρώτες αντιδράσεις των αγορών μετά το νέο συναγερμό στη Μ. Ανατολή-Έντονα ανοδική υπήρξε προς στιγμήν η τιμή του πετρελαίου

Για κίνδυνο τοπικών πλημμυρών την Παρασκευή και το Σάββατο προειδοποιεί η Νικολέτα Ζιακοπούλου