Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρέβα

09:42 - 29/11/2022

Με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κάστρο του Windsor, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Η συνάντηση, κράτησε κάτι λιγότερο από μία ώρα και διεξήχθη σε θερμό κλίμα. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η εκμετάλλευση και η ανάδειξη του κτήματος στο Τατόι. Ο Βασιλιάς Κάρολος, με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συζήτησε με τον βασιλιά Κάρολο για το πρότζεκτ των €14 εκατ. στο Τατόι, λέει η DailyMail

Τι γράφει ο βρετανικός Τύπος για την συνάντηση που «έσπασε» το πρωτόκολλο - Βάση για τον σχεδιασμό, η ανακαίνιση του Dumfries House, που κόστισε 45 εκατ. λίρες

Διαβάστε το στο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρέβα

Με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»