Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος

11:02 - 29/11/2022

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού από αυτού των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια στις 6:32 τα ξημερώματα της Τρίτης άφησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο protothema.gr «Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος σεισμός γιατί δεν την ξέρουμε την περιοχή, δεν ήταν στο πλαίσιο που μας ανησυχούσε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέκκας. Σύμφωνα […] The post Λέκκας για τους σεισμούς στην Εύβοια: Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγωνία για τους σεισμούς στην Εύβοια - Κλειστά και σήμερα τα σχολεία

Οι συμβουλές των ειδικών να αποφεύγουν την διαμονή σε πετρόκτιστα παλιά κτίσματα αλλά και εκείνα που έχουν κάποιες ρωγμές, έκαναν πολλούς είτε να μείνουν τη νύχτα στα αυτοκίνητα είτε να μεταφερθούν σε συγγενικά τους πρόσωπα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πυροσβεστική για τον σεισμό στην Εύβοια: Δεν υπάρχουν ζημιές

Σε συναγερμό βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και όλες οι ΕΜΑΚ μετά τη σεισμική δόνηση των 5 Ρίχτερ στην Εύβοια. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική: Μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5 Ρίχτερ, νότια – νοτιοανατολικά της περιοχής Ζαράκων Ευβοίας, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας με διασπορά στην ευρύτερη […] Το άρθρο Πυροσβεστική για τον σεισμό στην Εύβοια: Δεν υπάρχουν ζημιές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αγωνία για τους σεισμούς στην Εύβοια – Κλειστά και σήμερα τα σχολεία

Στο πόδι πέρασαν όλη τη νύχτα οι κάτοικοι στη Νότια Εύβοια μετά την ανησυχία που σκόρπισε ο σεισμός των 5 Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ. Το άρθρο Αγωνία για τους σεισμούς στην Εύβοια – Κλειστά και σήμερα τα σχολεία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Λέκκας στο CNN Greece: Το ρήγμα στην Εύβοια μπορεί να δώσει μέχρι 6 Ρίχτερ

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Εύβοιας μετά τον ισχυρό σεισμό των 5 Ρίχτερ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/11) προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (VIDEO)

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ θέτει τελεσίγραφο στον Αστέρη για τη Σάντρα

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας