Σεισμός ΤΩΡΑ στην Εύβοια – Άκης Τσελέντης: Έχουμε καταγράψει 55 μετασεισμούς – Εδώ και δύο μήνες «κουνάει» στην Εύβοια

11:26 - 29/11/2022

Ο κ. Τσελέντης, όπως και άλλοι σεισμολόγοι, παραδέχθηκε ότι ο σεισμός στην Εύβοια προήλθε από ένα άγνωστο ρήγμα που «δεν έδινε σεισμούς». «Φαίνεται ότι ήταν ένα υποθαλάσσιο ρήγμα αλλά τα ακριβή στοιχεία θα μας τα δώσει η μετασεισμική ακολουθία». Το άρθρο Σεισμός ΤΩΡΑ στην Εύβοια – Άκης Τσελέντης: Έχουμε καταγράψει 55 μετασεισμούς – Εδώ και δύο μήνες «κουνάει» στην Εύβοια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός στην Εύβοια – Τσελέντης: Έχουμε καταγράψει 55 μετασεισμούς – Εδώ και δύο μήνες «κουνάει» στην Εύβοια

Πλούσια είναι μετασεισμική ακολουθία μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ το πρωί της Τρίτης (29/11) με επίκεντρο την περιοχή της Εύβοιας. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, «έχουμε καταγράψει 55 μετασεισμούς» μετά τα 4,8 Ρίχτερ. Ο ίδιος σημείωσε ότι στην περιοχή «κουνάει» εδώ και δύο μήνες, «απλά υπάρχει μια πιο έντονη σεισμική δράση τις τελευταίες 20 ώρες». Ο κ. Τσελέντης, όπως και άλλοι σεισμολόγοι, παραδέχθηκε ότι ο σεισμός στην Εύβοια προήλθε από ένα άγνωστο ρήγμα που «δεν έδινε σεισμούς». «Φαίνεται ότι ήταν ένα υποθαλάσσιο ρήγμα αλλά τα ακριβή στοιχεία θα μας τα δώσει η μετασεισμική ακολουθία». «Από το μέγεθος, πάντως, δείχνει ότι είναι μικρό ρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεισμός στην Εύβοια – Τσελέντης: Πάνω από 85 μετασεισμοί τη νύχτα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής σεισμολογίας ‘Ακης Τσελέντης , ως προς την εξέλιξη της μετασεισμικής δραστηριότητας μετά τον χθεσινοβραδινό μεγάλο σεισμό πέντε Ρίχτερ στην περιοχή των νέων Στύρων της Εύβοιας. Όλη τη νύχτα , είπε, είχαμε πάνω από 85 μετασεισμούς με μεγαλύτερο έναν 4,2. Ο κ.Τσελέντης εκτίμησε ότι κατά […] Το άρθρο Σεισμός στην Εύβοια – Τσελέντης: Πάνω από 85 μετασεισμοί τη νύχτα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023