Πώς η κατάθεση - φωτιά της Ράικου «έκαψε» τον Παπαγγελόπουλο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μήνυση κατά της Ράικου καταθέτουν οι συνήγοροι του Παπαγγελόπουλου
Προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια προαναγγέλλει ο τέως αναπληρωτής υπουργός κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της πρώην εισαγγελέως εγκλημάτων κατά της διαφθοράς, αντεισαγγελέως εφετών Ελένης Ράικου ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του κ. Παπαγγελόπουλου.
Διαβάστε το στο Μήνυση κατά της Ράικου καταθέτουν οι συνήγοροι του Παπαγγελόπουλου
Προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια προαναγγέλλει ο τέως αναπληρωτής υπουργός κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της πρώην εισαγγελέως εγκλημάτων κατά της διαφθοράς, αντεισαγγελέως εφετών Ελένης Ράικου ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του κ. Παπαγγελόπουλου.
Διαβάστε το στο tanea.grΜήνυση κατά της Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος
Προσφυγή κατά της Ελένης Ράικου στα ποινικά και αστικά δικαστήρια προαναγγέλλει ο τέως αναπληρωτής υπουργός κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
Διαβάστε το στο tovimaΜήνυση για ψευδορκία κατά της Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος
«Μήνυση στην Ελένη Ράικου για ψευδορκία εφόσον ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της στη Βουλή», τονίσουν σε ανακοίνωσή του οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Συγκεκριμένα, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και παράνομες τις διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου και δηλώνουν ότι θα ασκήσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου.
Παράλληλα αναφέρουν, ότι «οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και π
Διαβάστε το στο thestival.grΜήνυση για ψευδορκία κατά της Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος
«Μήνυση στην Ελένη Ράικου για ψευδορκία εφόσον ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της στη Βουλή», τονίσουν σε ανακοίνωσή του οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Συγκεκριμένα, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και παράνομες τις διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση στην...
The post Μήνυση για ψευδορκία κατά της Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΜήνυση για ψευδορκία κατά της Ράικου καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος
«Μήνυση στην Ελένη Ράικου για ψευδορκία εφόσον ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της στη Βουλή», τονίσουν σε ανακοίνωσή του οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Συγκεκριμένα, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και παράνομες τις διαρροές αποσπασμάτων
Διαβάστε το στο madata.grΚαταθέτει μήνυση στην Ε.Ράικου ο Δ.Παπαγγελόπουλος
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, προχωρά στην κατάθεση αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφο της κατάθεσης της εισαγγελέως Ελένης Ράικου, για τα όσα κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του, βασισμένοι στις διαρροές από την κατάθεση της κ. Ράικου, ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, «με αφορμή τις απαράδεκτες και παράνομες διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της μάρτυρα Ράικου Ελένης», δήλωσαν τα ακόλουθα:
Μόλις λάβουμε την κατάθεση της κας Ράικου από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή της προκαταρκτικής εξέτασης κατ
Διαβάστε το στο pronews.grΜήνυση κατά της Ράικου για ψευδορκία καταθέτει ο Παπαγγελόπουλος!
«Μήνυση στην Ελένη Ράικου για ψευδορκία εφόσον ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της στη Βουλή», ανακοίνωσαν πως θα καταθέσουν οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπ. Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατηγορώντας την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς για συκοφαντική δυσφήμιση.Συγκεκριμένα, [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΜήνυση και αγωγή κατά της Ράικου προαναγγέλλει ο Παπαγγελόπουλος
Αφορμή, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του πρώην υπουργού, οι απαράδεκτες και παράνομες διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της ως μάρτυρα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.
Διαβάστε το στο efsyn.gr