Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του βιβλίου πρώην συνεργάτιδάς της – Φωτογραφίες TLIFE
07:24 - 30/11/2022
Την παρουσίαση του βιβλίου της «ΡΑΧΕΛ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» πραγματοποίησε το
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του βιβλίου πρώην συνεργάτιδάς της – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη
Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη
Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο «Ραχέλ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί. Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τη συγγραφέα. Μεταξύ αυτών, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Κατερίνα Καινούργιου, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη
Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο «Ραχέλ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας και η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί. Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τη συγγραφέα. Μεταξύ αυτών ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr