Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του βιβλίου πρώην συνεργάτιδάς της – Φωτογραφίες TLIFE

07:24 - 30/11/2022

Την παρουσίαση του βιβλίου της «ΡΑΧΕΛ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» πραγματοποίησε το To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του βιβλίου πρώην συνεργάτιδάς της – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο «Ραχέλ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί. Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τη συγγραφέα. Μεταξύ αυτών, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Κατερίνα Καινούργιου, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο «Ραχέλ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στο κέντρο της Αθήνας και η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί.  Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τη συγγραφέα. Μεταξύ αυτών ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της