«Βόμβα» της «Mundo Deportivo»: Το Ντουμπάι θέλει ομάδα «αστέρων» στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ

10:22 - 30/11/2022

«Βόμβα» της «Mundo Deportivo»: Το Ντουμπάι θέλει ομάδα «αστέρων» στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ 30/11/2022 Ακόμα ένα κεφάλαιο στο άνοιγμα της Euroleague στο Ντουμπάι, με τη «Mundo Deportivo» να πυροδοτεί τη... βόμβα, αφού όπως αναφέρει στα πόδια της διοργάνωσης στρώνεται ένα ποσό πενταπλάσιο από αυτό που δίνει η Turkish Airlines και αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Η προσφορά του Ντουμπάι είναι μέτρο πίεσης να δεχτεί η Euroleague τη συμμετοχής μίας ομάδας από τη χώρα, που ωστόσο δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου, αφού φιλοδοξεί να ρίξει χρήματα και να αποκτήσει την «αφρόκρεμα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το εγχείρημα σίγουρα δεν είναι εύκολο, όμως όπως ανα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στη Euroleague και προσφέρει χορηγία 50 εκατομμυρίων ευρώ

Σε ρυθμούς Ντουμπάι “χορεύει” τον τελευταίο καιρό η Euroleague, αφού φαίνεται ότι υπάρχουν συζητήσεις για είσοδο του αραβικού εμιράτου στη διοργάνωση. Οι αρχικές συζητήσεις ήταν για χορηγία και διεξαγωγή του Final 4 της Euroleague στο Ντουμπάι, αλλά πλέον φαίνεται ότι υπάρχουν “πιέσεις” και για τη δημιουργία ομάδας που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση. Σύμφωνα με όσα ... Περισσότερα To άρθρο Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στη Euroleague και προσφέρει χορηγία 50 εκατομμυρίων ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ

Δημοσίευμα της «Μundo Deportivo» έρχεται να ταράξει σήμερα (30/11) τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, το Ντουμπάι θέλει να «κατεβάσει» ομάδα στην Euroleague, βάζοντας στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία! Ένα ποσό, δηλαδή, πενταπλάσιο από τα 10 εκατ. ευρώ της Turkish Airlines! Η προσφορά του Ντουμπάι είναι μέτρο πίεσης, προκειμένου να δεχθεί, παράλληλα, […] The post Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

«Βόμβα» από τη «Mundo Deportivo» για τη Euroleague: Ομάδα από το Ντουμπάι και χορηγία 50 εκατ. ευρώ

Το Ντουμπάι θέλει να μπει στη Euroleague ταράζοντας τα νερά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

«Mundo Deportivo»: Το Ντουμπάι θέλει ομάδα στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ

Δημοσίευμα της «Μundo Deportivo» έρχεται να ταράξει σήμερα (30/11) τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Βόμβα: Το Ντουμπάι θέλει ομάδα «αστέρων» στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ!

Δημοσίευμα της «Μundo Deportivo» βάζει «βόμβα» στην Euroleague, αφού αναφέρει πως το Ντουμπάι επιθυμεί να συμμετάσχει με ομάδα στη διοργάνωση, βάζοντας στο τραπέζι 50 εκατ. ευρώ ως χορηγία για τη Λίγκα! Ακόμα ένα κεφάλαιο στο άνοιγμα της Euroleague στο Ντουμπάι, με τη «Mundo Deportivo» να πυροδοτεί τη… βόμβα, αφού όπως αναφέρει στα πόδια της διοργάνωσης […] The post Βόμβα: Το Ντουμπάι θέλει ομάδα «αστέρων» στην Euroleague και δίνει χορηγία 50 εκατ. ευρώ! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»