Χαριστέας: «Έχω υπάρξει θύμα οπαδικής βίας & έχω τραυματιστεί!» (vids)

10:58 - 30/11/2022

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Άγγελος Χαριστέας, θυμάται στιγμές του «Euro 2004» και αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί βία στο γήπεδο. Επίσης αναφέρεται στις προτάσεις γάμου που δεχόταν, σε πλακάτ, μετά τη νίκη. The post Χαριστέας: «Έχω υπάρξει θύμα οπαδικής βίας & έχω τραυματιστεί!» (vids) first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Χαριστέας: Έχω υπάρξει θύμα οπαδικής βίας και πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Άγγελος Χαριστέας το πρωί της Τετάρτης (30/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε την απώλεια του πατέρα του αλλά και την οπαδική βία που έχει υποστεί. «Όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για μένα γιατί του είχα ιδιαίτερη αδυναμία. Με τον πατέρα μου είχαμε πει τα πάντα, δεν υπήρχε τίποτα ανείπωτο και γι’ αυτό δεν είχα να προσθέσω κάτι όταν έφυγε. Ξέρεις ότι δεν έχεις αφήσει τίποτα στη μέση» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής. «Έχω υπάρξει θύμα οπαδικής βίας και πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Έχω τραυματιστεί βέβαια και είχε τύχει μετά από παιχνίδι να έχουμε σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χαριστέας: «Έχω πέσει θύμα οπαδικής βίας» (video)

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή ο Άγγελος Χαριστέας αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα οπαδικής βίας, ενώ διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από το EURO 2004. The post Χαριστέας: «Έχω πέσει θύμα οπαδικής βίας» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»